Веган рамен супа

Back to Блог
веган рамен супа

Веган рамен супа

За тази рецепта за веган рамен супа беше използвано рендето V5 PowerLine със 7 мм приставка.

Раменът е ястие, което се състои от 3 части: супа, юфка и различни гарнитури. Приготвя се лесно, но е много вкусно! Можете да го комбинирате с различни съставки и да го промените по свой вкус! Опитайте нашата рецепта и ни кажете как ви харесва!

Съставки за супата:

250 мл вода
½ нарязани на кубчета зеленчуци за супата
2 лъжици соев сос
½ чаена лъжичка чили на прах

Юфка:

Юфка/Нудли
1 голям морков
3 супени лъжици пресен джинджифил
3 по -големи гъби
връзка пресен лук
1 шепа сладка царевица
1 лист манголд или спанак

Подготовка:

Супа
Настържете морковите, както и джинджифила на тънки ивици, сложете ги в тенджерата, където правим бульон с половин кубче бульон, залейте с вода и оставете да къкри за 10 минути, намалете огъня и добавете соев сос и чили на прах, оставете да къкри за около още 5 минути.

Зеленчуци – Докато супата се вари, нарязваме гъбите на средно тънки филийки, задушаваме в малко олио и пържим на силен огън до пожълтяване, след което оставяме настрана. Нарежете младия лук на пръстени, спанака на ивици. Когато сладката царевица е студена, накиснете я за кратко във вряща вода и тя ще бъде готова за употреба. Когато супата е готова, извадете внимателно сварените моркови и джинджифил и оставете настрана, те са ни необходими за сервиране.

Приготвяне

Залейте юфката с вряла вода за 5 минути. Когато са готови, се отцеждат.
Сега сме подготвили всички съставки и е време да сервираме:
Изсипете супата в по -дълбока керамична купа, след това подредете юфката отстрани, последвана от зеленчуците в желания ред, както е предложено на снимката на ястието. Раменът се сервира топъл като изключително обилна и здравословна супа!

Share this post

Back to Блог