Условия за доставка и плащане

Условия за доставка и плащане

1 Начини на плащане

За доставки в рамките на България предлагаме следните методи на плащане

Предплащане чрез

  • Плащане в брой (на куриера при доставка) – Плащането се извършва при доставка oт куриер или в офисите за доставка.
  • Плащане с дебитна/кредитна карта онлайн.

Как да заплатиш онлaйн? –  Избери начин на плащане с карта,  кликни на бутона „Продължи“. Изпрати поръчката и ще ти се отвори нов прозорец, в който можеш да попълниш данните на твоята карта. За коректното извършване на транзакцията, трябва да предоставиш кода на кредитната/дебитната карта (всички цифри от 4-те групи на лицевата страна на картата, без интервали), дата на изтичане и отпечатаните последни три цифри от гърба на картата с твоя подпис.

Трансакцията ще бъде потвърдена на имейла от тво

я клиентски акаунт. В случай, че плащането не е преминало ще получиш имейл за повторен опит. borner.bg използва ВПОС картов оператор (за гарантиране на сигурността на транзакциите). Приемат се кредитни и дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD. Транзакциите се извършват в лева.

При плащане чрез ВПОС, обработката на данните за твоята карта се извършва само и единствено от сървърите на ВПОС,  borner.bg не обработва и съхранява детайли относно твоята кредитна или дебитна карта.

Плащане в брой при доставка – Плащане с наложен платеж чрез Пощенски паричен превод –

Фирмата има сключени договори с куриерска фирма „NextLevel Express Logistics” и с куриерска фирма ”ЕКОНТ ЕКСПРЕС” ООД за извършване на услугата плащане с наложен платеж с пощенски запис на територията на Република България.

При заплащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Клиентът заплаща крайната цена на поръчката на куриера. Клиентът получава документ от съответната куриерска фирма, като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиентът трябва да запази документа, който замества касова бележка* като доказателство за извършеното плащане!

*Нормативни основания въз основа на които не се изисква касов бон при плащане чрез пощенски паричен превод:Наредба №H-18 /13.12.2006

Фактура към вашата ще получите автоматично на вашия мейл след нейното обработване. За проблеми и въпроси можете да се свържете с нас на info@borner.bg

2 Доставка

В зависимост от желанието на клиента, доставката ще се извършва чрез NextLevel Express Logistics/Sameday или Еконт.

Всички стоки се изпращат през нашия фулмилмънт център “NextLevel Exporess Logistics”

Склад и логистика:
област София,
икономическа зона,
ул. “Околовръстен път” 712.

3. Възможност за проверка на пратката преди доставка

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от borner.bg.  Даваме ти право да провериш дали получаваш точно това, което си поръчал, за да избегнеш връщането на объркана поръчка.

В рамките на услугата влиза и проверка целостта на пратката, т.е. имаш възможност да разгледаш продукта за следи от удар, драскотини и други видими външни повреди. Ако забележиш, че продуктът не е в изрядно състояние, можеш да откажеш поръчката. В случай че изборът ти на плащане е чрез наложен платеж (плащане в брой на куриера), не се налага да заплащаш съответната сумата. Ако пък си платил директно онлайн чрез кредитна/дебитна карта, ще ти върнем парите с превод по същата сметка, от която е извършено плащането, след като пратката бъде върната към нас и проверена.

 4. Такси за доставка

Крайната цена за доставка се определя от дестинацията на продукта, дали ще бъде доставена до офис или адрес.

Тегло (кг) Доставка до офис Доставка до адрес
NextLevel Express Logistics
до 1кг 5.00лв. 6.00лв.
до 2кг 5.00лв.  6.00лв.
до 3кг 5.00лв.  6.00лв.
до 4кг 5.00лв.  6.00лв.
до 5кг 5.00лв.  6.00лв.
до 1кг 6.00лв. 8.00лв.
до 2кг 6.00лв. 8.00лв.
до 3кг 6.00лв. 8.00лв.
до 4кг 6.00лв. 8.00лв.
до 5кг 6.00лв. 8.00лв.

5.Срокове за доставка

Доставката отнема приблизително 2 -5 работни дни в зависимост от избрания начин на доставка и дестинация.

В празнични периоди препоръчваме да изберете доставка до офис на куриер поради огромното натоварване на куриерските фирми.