Връщане на продукти

За нас е много важно да сте доволни от покупката си. Въпреки това, ако някога сте недоволни от продукт,можете да ни върнете поръчката в рамките на 14 дни. Можете да намерите повече информация по-долу.

Връщането на продукти, предлагани от borner.bg може да се осъществи в няколко стъпки:

Попълни този формуляр за връщане и се увери, че продуктът, който желаеш да върнеш, отговаря на условията за връщане, споменати по-долу.

Транспортната такса  е за сметка на клиента.

Връщането на продукта може да бъде до офис на Еконт ж.к. Требич, ул. Латин Колев 36 или до нашия фулфилмънт център Сейлсторо гр.София Околовръстен път 712.

При попълването на формуляра за връщане, избери една от опциите за възстановяване на платената сума.

При предварително онлайн плащане, възстановяването на парите ще бъде извършено по същия начин на плащане/банкова карта, които сте използвали за първоначалната транзакция.

При плащания в брой възстановяването на сумата става по посочена от вас банкова сметка.

На какви условия трябва да отговаря продукта?

Общи условия за връщане на продукти, които се прилагат за всички категории

Продуктите, предлагани от borner.bg, могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали си физическо, или юридическо лице. За да е валиден формулярът, той трябва да бъде попълнен до 14 дни от датата на доставка на продукта.

Формуляр за връщане на продукт

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от използване, с одрасквания, със следи от удари. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.

Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, и всички документи, с които е доставен продукта.