Право на отказ

Прекъсване

Имате право да анулирате този договор, без да посочите конкретна причина в рамките на 14 дни. Срокът за оттегляне е 14 дни, считано от пристигането на покупката на посочения адрес на купувача, или на трета страна, определена от купувача, която не е превозвачът. За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате писмено и върнете стоката, на следния адрес:

ИБД Интернешънъл Бранд Дискаунт ЕООД – Бьорнер България

гр. София

жк. Република

ул. Софийски околовръстен път 712

Сейлс Торо ЕООД

За да спазите крайния срок за отказ, достатъчно е да изпратите кореспонденцията си, за да упражните това право преди крайния срок.

Ефекти от отмяната/ отмяната

Когато анулирате този договор, ние ще ви възстановим разходите за продуктите най -късно до 14 дни, започвайки деня, в който получим обратно продуктите. Същият начин на плащане, избран при първоначалната транзакция, ще се използва за възстановяване на сумата, освен ако с вас не е постигнато конкретно споразумение.  Можем да откажем възстановяването на разходите, докато не получим върнатите стоки или потвърждение, че те са на път, в зависимост от това кое от двете настъпи първо.

Трябва да върнете стоките незабавно и във всеки случай в рамките на 14 дни, след като ни уведомите за оттеглянето от този договор. Разходите за връщане на стоката се поемат от клиента.

Повече информация можете да намерите тук  https://www.borner.bg/vrshhane-na-produkti

Ако си регистрирал поръчка и си променил мнението си междувременно, можеш да я анулираш директно от твоя клиентски акаунт, секцията “Моите поръчки“. Важно е да знаеш, че можеш да анулираш поръчката, до момента на създаване на фактура и товарителницата. След този момент можеш да я откажеш, когато куриерът се свърже с теб за доставка. Стойността на продуктите ще бъде възстановена след няколко дни по банковата сметка/карта, от която си извършил плащането, ако тя е платена онлайн.