Информация

Най -високи стандарти в дизайна, инженерството и качеството

Warum BörnerВ продължение на 60 години Бьорнер проектира и произвежда кухненски инструменти с първокласно качество, които правят приготвянето на зеленчуци и плодове бързо, безопасно и здравословно. Независимо дали белите или нарязвате пресни зеленчуци, настъргвате плодове или подправки или изстисквате пресни сокове, всички ръчни инструменти на Бьорнер заслужават репутацията за високо качество и стойност на продуктите „произведени в Германия“.

Белачките, рендетата и сокоизстисквачките на Бьорнер са издръжливи, иновативни кухненски помощни средства, предназначени да издържат дълго време. Остриетата от неръждаема стомана на патентованите V-рендета са наострени до ниво на хирургическа острота.

При правилна употреба тези остриета остават изключително остри в продължение на години. Всички бои, използвани в продуктите на Бьорнер, са безопасни за храните, а пластмасите не съдържат BPA.

В централата на фабриката си в Niederkail (Рейнланд-Пфалц, Германия) 70 служители продължават да проектират, усъвършенстват и произвеждат висококачествени продукти на Бьорнер.

boerner-made-in-germany

Всички етапи на производството, от проектирането на продукта до производството и доставката, се извършват вътрешно, като се гарантира, че всяка стъпка е контролирана, с оптимални резултати, които поддържат репутацията на Бьорнер в световен мащаб.

Компанията, сертифицирана по ISO-9001, е фокусирана върху иновациите, превъзходното качество и безупречното обслужване на клиентите от 1956 г. насам.

С продуктите на компанията, налични в над 50 държави, мисията на Бьорнер е да „промени живота ви“, като предлага бързи и безопасни инструменти за вас и вашето семейство, за да приемете по -здравословен начин на живот. Бързо, безопасно и здравословно: опитът на Бьорнер във вашата кухня!

Продуктите на Бьорнер са изцяло проектирани и „произведени в Германия“ от нашия екип от експерти в Niederkail. Повече от половин век традицията на нашата компания е страстното търсене на най -добрия дизайн, качество и лекота на използване за нашите клиенти.

По-специално в развитието на нашите V-рендета, ние достигнахме най-високото ниво на производителност и издръжливост, факт, който потвърждават много експерти по приготвяне на храни. При нормални условия на правилна употреба, нашите продукти ще издържат десетилетия.

С оригиналните кухненски рендета Бьорнер можете да живеете лесно, бързо и здравословно.